VIDEO: Pas čuvar mirno spavao u toku "oružane pljačke"

Snimak sa nadzorne kamere iz draguljarnice na Tajlandu postao je viralan nakon što ga je vlasnik objekta podelio na društvenim mrežama.
VIDEO: Pas čuvar mirno spavao u toku "oružane pljačke"
Foto: Pixabay
Naime, policija je posetila prodavnicu kako bi obučila osoblje kako da reaguju u slučaju oružane pljačke. Na snimku se vidi i pas čuvar, haski po imenu Laki kako mirno spava ispred šaltera dok lažni naoružani pljačkaš ulazi i s pištoljem u rukama traži od osoblja i vlasnika da mu predaju dragulje.
 
Uprkos komešanju i pretnjama koje su upućene njegovom vlasniku, pas Laki nije se ni pomerio sve dok "pljačkaš" nije napustio objekat.
 
Ovaj video je na Fejsbuku sakupio više od milion pregleda.  
 
 
"Naoružani pljačkaš u ovom videu je policajac kog moj pas Laki poznaje, možda zato nije odreagovao", kaže vlasnik za sajt Bored panda. "Bilo mi je veoma smešno kako on ništa nije preduzeo i nastavio je mirno da spava", dodaje vlasnik.
  • Deki

    04.03.2021 13:57
    Haski nije pas čuvar, on je po prirodi dobroćudna lutalica koja se ne meša u nesporazume ljudi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Pavlov ne bi bio iznenađen: Psi nas razumeju

Nova studija o moždanim talasima, objavljena u časopisu "Current Biology", ukazuje na to da slušanje imena njihovih omiljenih igračaka kod pasa aktivira memoriju za objekte sa kojima su povezani.