VIDEO: Dabar u kući veterinarke napravio branu od svega što je pronašao - božićne jelke, poklona...

Dabar po imenu Sojer završio je na rehabilitaciji kod doktorke Holi Murako u američkom Long Biču, a nakon toga je postao pravi hit na internetu zbog onoga što joj je napravio od kuće.
Naime, dabrovi su poznati uglavnom po dve stvari. Prva je da imaju toliko jake zube da mogu njima izgristi i srušiti stablo, a druga je gradnja brana.
Sojer je snimljen kako veterinarki nasred doma gradi branu od stvari koje je pronašao oko sebe. Branu je napravio od igračaka, ćebadi i tepiha, a kako se sve događalo negde oko novogodišnjih praznika, u nju je ugradio i božićnu jelku, kao i poklone.
 
Sojer će, nakon opravka, kako navodi NBC, biti vraćen u prirodu.
  • tomas

    02.04.2023 21:22
    Slabo je to sve povezano. Malo jaci talas bi sve odneo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.