Pas pronađen vezan za bovu u moru kod Omiša

Zavezani pas pronađen je u moru kod Omiša, a bio je u tako lošem stanju, da nije uspeo da preživi, objavljeno na Fejsbuk stranici "Dugi rat - Croatia".
Pas pronađen vezan za bovu u moru kod Omiša
Foto: Pixabay
Lokalno udruženje Aurora ponudilo je nagradu u iznosu od 2.500 evra za svaku informaciju o počiniocu ovog zločina.
Pas je pronađen u ponedeljak i, kako se navodi, bio je vezan za bove u moru. Hrvatski portal Index piše da nije utvrđena rasa psa i da je vlasnik nepoznat.
Navodi se da je ovaj slučaj izazvao šok i tugu lokalne zajednice, a mnnogi su, kažu, izrazili zabrinutost zbog ovakvog okrutnog postupka prema životinjama. Dodali su da fotografije nisu objavili zbog unemirujućeg sadržaja.
 
Udruženje Aurora iz Omiša je takođe na Fejsbuku objavila da je sigurno neko nešto video i sigurno neko nešto zna o počiniocu. Naveli su i da nadležne službe nisu bile obaveštene o pronalasku psa u moru. Oni su pozvali sve koji imaju bilo kakvu informaciju o ovom užasnom činu da im proslede u inboks, za nagradu od 500 evra zamolili su da im se javi osoba koja je fotografisala psa.
 
Potom je usledila još jedna objava ovog udruženja da je nagrada za informacije o počiniocu ukupno 2.500 evra.
  • svedok saradnik

    07.06.2023 11:05
    Podignite vi nagradu na 5000 evra,možda će vam se onda javiti.
  • Realno

    07.06.2023 10:57
    Možda je hteo da napravi morskog psa?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.