FOTO: Veterinari iz stomaka aligatora izvadili 70 kovanica

Zoo vrt u Nebraski saopštio je da je njihov 36-godišnji aligator po imenu Tibodo podvrgnut operaciji uklanjanja sitniša u vrednosti od sedam dolara iz želuca.
FOTO: Veterinari iz stomaka aligatora izvadili 70 kovanica
Foto: Pixabay
Svih deset aligatora iz istog boksa učestvovalo je u rutinskom veterinarskom pregledu koji je uključivao vađenje krvi i radiografiju.
"Tibodo je anesteziran i intubiran kako bismo mogli sigurno da upravljamo njime tokom operacije. Plastična cev je postavljena kako bi zaštitila njegova usta i kako bismo kroz nju mogli da provučemo alate za pristup novčićima, poput kamere koja nam je pomogla u pronalaženju ovih predmeta", rekla je Kristina Plug, veterinarka u zoo vrtu "Henry Doorly" u objavi na društvenim mrežama.
Veterinari su na kraju izvadili 70 kovanica u vrednosti od oko sedam dolara iz Tibodoovog želuca. 
 
"Posetioci ne smeju da bacaju novčiće u bilo koje vodene površine u zoološkom vrtu", stoji u objavi.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.