VIDEO: Slonica na kratko pobegla iz cirkusa i lutala gradom Montane

Slonica Viola iz jednog cirkusa u SAD polomila je ogradu i prošetala 10 minuta po ulicama grada But u državi Montana nakon što ju je uplašio zvuk auspuha automobila u blizini.
VIDEO: Slonica na kratko pobegla iz cirkusa i lutala gradom Montane
Foto: Screenshot (X/NBC Montana)
Viola je bila kupana pred nastup u cirkusu "Jordan World Circus" u utorak, pre nego što je prošetala gradom, na veliko iznenađenje građana Buta, prenosi "Associated Press".
Na snimcima sigurnosnih kamera i očevidaca se vidi slonica koja ubrzano hoda ulicama, a zatim kako skreće na parking, sve dok za njom ide oprezni trener koji pokušava da je vrati.
Posle parkinga, Viola je produžila do obližnjeg travnjaka, gde su je sustigli vlasnici sa prikolicom u kojoj se nalazio još jedan, manji slon.
 
 
Viola je tada mirno ušla u prikolicu, a iste noći je, po planu, nastupila u cirkusu.
 
 
Grupe za zaštitu životinja kritikovale su vlasnike slonice, tvrdeći da su u ovom incidentu ugroženi i Viola i javnost, kao i da se on ne bi dogodio da ta životinja nije naterana da nastupa.
  • Dragana B.

    21.04.2024 14:20
    Slonica Viola u setnji
    Viola u slobodu pobegla ,od dresera i silovanja duse..!!Bas neka je, bar da je u neko divno prostranstvo, koje joj treba?Ode Viola ,medju ljude ,koji joj dobro doneti ne mogu, bolje nego ona sebi sama ,u divljini, gde joj je i mesto, a ne, u cirkusu, gde je drze u apsi i" na kasikicu" cascavaju, onim sto joj prpada redovno!!?
  • Bljana

    19.04.2024 09:22
    Više ovakvih lepih vesti
    Prelepa

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

VIDEO: Medved upao na sahranu u Rumuniji

U rumunskom mestu Bordosiju u okrugu Mureš, na sahrani se pojavio medved koji je izazvao veliku paniku među sedamdesetak ljudi koji su došli da isprate preminulog.