Žena od 120 kg pala na krokodila i povredila ga

Krokodil jednog ruskog cirkusa povređen je ove nedelje kada je jedna od radnica, teška 120 kilograma, pala na njega tokom putovanja mini-busom kroz arktički predeo zemlje.
Krokodil jednog ruskog cirkusa povređen je ove nedelje kada je jedna od radnica, teška 120 kilograma, pala na njega tokom putovanja mini-busom kroz arktički predeo zemlje.

Dva metra dugi krokodil po imenu Feđa, zadobio je povrede kada je žena koja radi kao računovođa u cirkusu pala sa sedišta prilikom naglog skretanja vozila.

Zaposleni u cirkusu iz Murmanska zabrinuli su se za reptila koji je od pretrpljenog šoka povraćao puna tri sata.

Žena je zadobila samo lakše povrede, ali je prekorena što nije vezala pojas. Feđa se u međuvremenu oporavio i sada čeka u Moskvi da postane zvezda ruske televizije, izjavio je direktor cirkusa Vasili Kolos.

  • pawlle

    27.05.2014 17:28
    sta bi uradila sa qitom

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Život - Svet životinja

Pavlov ne bi bio iznenađen: Psi nas razumeju

Nova studija o moždanim talasima, objavljena u časopisu "Current Biology", ukazuje na to da slušanje imena njihovih omiljenih igračaka kod pasa aktivira memoriju za objekte sa kojima su povezani.