Ko nema pauzu za ručak, manje je produktivan
Zato se i poslodavcima na duže staze isplati opuštenija poslovna klima u kojoj je normalno uzeti pauzu za ručak i osveženje. Poslodavcima se preporučuje da radnicima obezbede frižidere i posebnu prostoriju gde mogu obedovati dalje od stolova. Ali, zaposleni treba da imaju slobodu da pauzu za ručak koriste i za neke druge stvari. Pa tako, poslodavci bi mogli da im ponude članstvo u teretani, kao i fleksibilno radno vreme koje radnicima omogućava da skoknu do kuće i na primer prošetaju psa.
Tako će stvoriti zdravijeg, srećnijeg i produktivnijeg radnika, tvrde naučnici.
Ukoliko imate potrebu za radnom snagom nudimo vam mogućnost da na jednostavan način oglasite poziciju za posao.
Radno mesto možete oglasiti u odeljku Oglasi za posao ili jednostavno klikom na ovu poruku.
Komentari 0
Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar