Autor: Tanjug

Život
14.12.2016.
18:39 > 19:37
Ministarstvo zdravlja preduzelo je potrebne mere da naredne godine zvanično počne dobrovoljna HPV vakcinacija dečaka i devojčica uzrasta od 12 godina, rekao je danas državni sekretar ministarstva zdravlja Berislav Vekić.
  • Petar

    26.10.2018 18:44
    Treba mi odgovor!!?
    Kako se zovebta vakcina koju si primio u australiji?
  • Miki

    19.12.2016 22:30
    Odlican potez!
    Ja sam ekspirementalno primio vakcinu jos pre 4 godine. Australija je vakcinisala citavu populaciju , mladje i starije, zene i muskarce. Ne samo imunizacije radi, vec je GARDASIL pokazao i terapeutske rezultate protiv HPV 16 ,18 koji zna da izazove rak grla, rak, grlica materice, rak anusa i rak penisa. Vakcina je kvadrivalentna tako da pokriva i tipove virusa koji izazivaju i benigne promene kao sto su kondilomi 6 i 11. Iskorenili su ih bukvalno!
    Ucinkovitost je preko 99%.
    Upravo se zavrsava jos jedna velika novina iz domena genetskog inzenjeringa u vidu terapeutske vakcine protiv HSV (herpes simpleks virus) , rezultati ispitivanja su fenomenalni! Iskorenice herpes usne, genitalni herpes tipove 1 i 2. Vakcina se zove THERAVAX (terapeutska) i PROFAVAX (profilaksa). Svaka cast na izumima. Dobice nobelovu nagradu inace. Ljudi, imunizujte vasu decu. Ne dozvolite da oboljevaju, pate i da ih lece- secenjem i paljenjem. Ziveli u zdravlju bili

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna