"Belom čokoladom" smatra se ona čokolada koja sadrži minimum 20% kakao maslaca što znači da je to ipak vrsta čokolade jer se sastoji od kakao delova iako ne sadrži kakao prah. Problem je u tome što verovatno standardi kvaliteta te čokolade nisu potpuno regulisani pa se na tržištu nađe proizvod pod tim imenom a da ne sadrži dovoljnu količinu kakaa.
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Mračna strana bele čokolade
Autor: Radiosarajevo.ba
Život
•16.07.2017.
•13:39 > 19:00
Komentari 2
Deks
Nervirach
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar
NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 72H