Autor: B92

Život
05.08.2018.
18:22
Ako imate običaj da sve što pripremate i kuvate prethodno perete, misleći da ćete da se oslobodite bakterija – razmislite još jednom.
  • da

    06.08.2018 16:45
    #mamenisuznalenajbolje
    Pečurke se čiste četkom umesto što se peru vodom. Tako se skida pesak ili bilo šta što nije pečurka. Nikad vodom.
  • LOL

    06.08.2018 14:11
    Mehanički očišćena i rastrandžirana piletina puna je ostataka perja i sitnih kostiju, te ostatke je nemoguće oprati bez tekuće vode. Svinjetina i junetina sa kostima je uvek puna sitnih kostiju koje takođe nije moguđe ukloniti bez vode. Šampinjoni koje beremo u šumi se čiste ubrusom i četkicom ali šampinjoni uzgojeni u Srbiji se tretiraju amonijakom tako da je i tek kako preporučljivo ih dobro oprati. ya NS Oprano povrće spremno za upotrebu se može naći u svakom marketu od seckane šargarepe do zelene salate i na svakom stoji spremno za upotrebu, međutim stručnjaci(vest koja se mogla čuti više puta preko poznatijih svetskih medija) upozoravaju da se to povrće ukoliko se konzumira bez termičke obrade naknadno dobro opere i prosuši pre konzumacije Što se tiče radnih površina nakon što se meso opere potrebno ih je dezinfikovati. Ja kuhinju lično dezinfikujem Asepsolom svaki put kad radim sa mesom.Ništa komplikovano.
  • NS

    06.08.2018 11:50
    Pečurke često imaju peska na sebi .
    Kod nas nema čistog upakovanog povrca .
    Na jajima često i perce stoji zalepljeno .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna