Autor: Index.hr

Život
06.01.2019.
11:03
Aviokompanija "Ryanair" šestu godinu zaredom proglašena je najgorom među avioprevoznicima na kratke udaljenosti, javlja BBC.
  • Drum

    06.01.2019 14:47
    Ne znam šta očekivati za 15, 20, 30, 50 evra, koliko košta karta s kraja na kraj Evrope.
    Neka probaju naći autobus za te pare ili neka idu svojim autom.

    Naravno da će naplatiti prtljag preko neke određene težine. Moraju i oni platiti od nečega gorivo, radnike, održavanje aviona itd...

    Tako govore i za Wizz Air da ne valja. Pitam poznanika koji je leteo Wizzom, kaže jeste da ne valja u odnosu na prevoznika poput Lufthanse, Turkisha, Swissa itd, ali za cenu karte, dobiješ sasvim pristojnu uslugu. To što ćeš dobiti sendvič i piće kada letiš npr. Lufthansom, a platit ćeš kartu 150 umesto 25€, mislim da taj sendvič i piće ne vrede toliko para.

    A za kratke letove od sat-dva, ni ne treba mi neki luksuz. Bolje dva sata avionom za 25€ do Švedske, nego 24-27 sati autobusom za 100€.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna