Autor: Tanjug

Život
14.08.2019.
19:50 > 20:18
Dve žene koje su proteklog vikenda pokušale da plate mostarinu kovanicama na mostu do ostrva Krk doživele su neprijatnost.
  • Dizazu

    14.08.2019 22:08
    @pera
    A ne, mi smo jos GORI!
  • Jacovitti

    14.08.2019 21:51
    Pre par godina, na autoputu od Maribora prema Zagrebu, na naplatnoij rampi plaćam putarinu za deo puta. Iznos 11 kuna. Dajem novčanicu od 20 kuna i dobijam odsečak na 11 kuna zajedno sa brdom sitnine. Naravno da neću brojati sitninu, tim više što su vozila već iza mene i čekaju da plate. Sve dajem supruzi pored mene i nastavljam vožnju. Odmakli smo već oho-ho, kada ona kaže da su mi vratili nepune 4 kune u sitnini. Umesto 9, dobio sam manje od 4 kune!
    Niti mogu da stanem (autoput!), niti da se vratim na autoputu. Sve i da se vratim, reči će da mi je dao tačno...
    Uglavnom, 5 po 5 kuna na naplati gde svakih manje od pola minuta prođe jedno vozilo, pa neka "odere" samo 100 vozača dnevno, ipak je to nekih blizu 70 €...

    Drugi slučaj, na ulasku u Hrvatsku preko Brovaca uplaćujem dopunu za "Elektronička naplata cestarine" (ENC), na naplatnoj rampi Lipovac nekih 30 €. Na izlasku kod Babine Grede, sistem neće da me pusti (nemam dovoljno novaca na uređaju!). Kao, nema uplate na ENC uređaju koji su "napunili" na ulasku. Ovde imam gde da stanem i pokažem račun iz koga se vidi da sam platio dopunu pre četrdesetak minuta i gde! I oni me puštaju da prođem.
    Naravno, u povratku ponovo ENC uređaj ne radi, a na Lipovcu, tamo gde sam i upatio, ladno su me otresli!
    Znači, novac su mi uzeli, uređaj nisu napunili, ja nemam kontrolu napunjenosti dok ne konstatujem (boga pitaj gde!) da je nenapunjen. A reklamacija? Ajde!
  • pera

    14.08.2019 20:59
    ..
    Isti smo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna