Autor: Hina

Život
03.10.2019.
08:03
Mnogim roditeljima pametni sat se čini kao savršena alternativa za pametni telefon kada je u pitanju nadzor deteta, naročito nakon što uđe u tinejdžerske godine i krene u srednju školu.
  • kimi

    28.10.2019 00:15
    Necu nikada shvatiti te fraze tipa "odgovorno".. msm sta to znaci? Ko odlucuje o tome sta je odgovorno i sa kojim pravom?
    Ako ste vec dali detetu telefon/sat, to bi trebalo da podrazumeva da on/a upravlja sa njim ,i da to radi onako kako ono zeli , a ne vi .. nekada ovakve stvari nisu postojale, i ucemu je bio problem? Zasto sad od jednom bolesno mora da se prati svaki milimetar? Ako vam se to ne svidja, onda im nemojte dati te sprave i resen problem..
    Uostalom ako je toliko prisutna ta borba za "prava" deteta, cemu onda ovo?
    Naravno da razumem ova clanak, jer doticna "smatra Kristin Landžer, menadžerka u medijima" ,a u amerikama svaka aplikacija drustvenog tipa je 13+ , takav je zakon, nzm na osnovu cega i kako ali je takav, pa dolazis do paradoksa, da ti rodilje ima prava zabraniti tj da tu uzme fon, ali nema prava da ima pristup istom i rovari po njemu.
    Sve u svemu glupost, ili moze ili ne moze, sve izmedju je trulo i pokvareno.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna