Autor: Bizlife.rs

Život
19.12.2019.
08:25
Finska premijerka Sana Marin, najmlađa čelnica neke evropske vlade, poznata je kao pobornica kraće radne nedelje.
  • Kod nas

    22.12.2019 00:07
    Za efikasan rad neophodna je dobra saradnja i međusobno uvažavanje i poverenje. Kod nas vladaju neprijateljski i napeti odnosi na poslu i većina nema baš kulturu i manire a ni stručnost. Samo se svi duvaju i foliraju kako su bitni.
  • dan noc

    19.12.2019 09:47
    dragstor
    Kod nas je jos uvek ono, sto vise radis vise vredis ili sto vise pricas da radis vise vredis...dok neki ljudi crkavaju na poslu drugi jezikom palacaju radi, radi, ne spavaj, radi, tako ces biti produktiniji...treba neko sa strane da objasni i nasima da neces biti produktivniji ako radis 8 ili 12 sati vec totalno suprotno, sto se da primetiti u nasoj drzavi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna