Autor: Hina

Život
30.03.2020.
08:17
Od uvođenja mera ograničavanja kretanja i aktivnosti zbog virusa korona, u urbanim područjima širom Evrope smanjen je nivo zagađenosti vazduha, pokazuju najnoviji satelitski snimci.
  • Ns 49

    30.03.2020 12:06
    Malo da se planeta odmori.
  • stevica

    30.03.2020 12:01
    .
    Vazduh cistiji u Evropi, u Veneciji nikad cistija voda...a Beograd najzagadjeniji na svetu. Od cega?
    Receno nam je od standarda jer fabrike rade i svi vozimo kola. Sta je sada kada fabrike ne rade, ili rade sa manjim kapacitetom, sta je sada kada toplane rade minimalno jer je prolece, sta je sada kada je policijski cas i niko nigde ne vozi, sta je sada kada nema ni gradskog ni medjumesnog saobracaja? Majku mu staru, od cega smo zagadjeni? Zar nemamo pravo da znamo? Sta radi onaj ministar i ako vec nicemu ne sluzi za sta prima platu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna