Autor: Tanjug

Život
30.05.2020.
07:25 > 08:16
Svetska zdravstvena organizacija pozvala je duvansku industriju širom sveta da prestane da "koristi pandemiju korona virusa" i da se reklamama obraća direktno deci i tinejdžerima.
  • Fulcrum

    01.06.2020 21:50
    Afar
    @ Rasho
    Ne postoji nijedan zabeleženi smrtni slučaj od marihuane i kafe dok na godišnjem nivou nikotin i alkohol ubiju više ljudi nego heroin i kokain zajedno. GMO tehnologija sama po sebi nije štetna već pesticid koji se uz nju prodaje a koji se koristi i u ne GMO proizvodnji (i to vrlo štetan). GMO tehnologija je sama po sebi neutralna.
  • Vlad

    01.06.2020 19:09
    Koliko sam shvatio francuske lekare nikotin dođe kao lek protiv korone
  • Rasho

    30.05.2020 15:33
    SZO
    Kako bi lepo bilo da prestanete da lazete?
    Zasto ne kazete nesto u vezi merihuane koja se pocela koristiti kao kafa.
    Zasto ne kazete ljudima sve u vezi GMO proizvoda ?
    Zasto ne kazete ljudima o kokainu o heroinu ?
    Zasto ne kazete ljudima sta vi uopste radite tokom ove zdravstvene krize samo ste ponavljali ove reci nema dovoljno dokaza . Vi kao organizacija niste nista uradili
    Treba da vas je sramota sve vas ali vi da se posramite to bi bilo kao naucna fantastika.
  • Nesa

    30.05.2020 15:05
    Bas
    Bas i nije neko poredjenje cigarete i narko serije. Serije su istorija,prikaz onog sto se desilo istinita prica. A cigarete treba zabraniti,ograniciti,pakla sa 5 cigareta 500 dinara,pa ko hoce neka pusi a trgovinu duvana kaznjavati kao trgovinu heroina. Vec sutra bi broj pusaca bio smanjen.
  • Sir Nose

    30.05.2020 09:20
    svako ima pravo da se truje cime hoce!bolje da prestanu reklamirati alkohol i kompanije koje se bave proizvodnjom,serije o narko kartelima u koje se ulazu milione dolara i poruka mladima da za par meseci mogu da steknu nebeske bankovne racune i zivotni komfor kao u bajci

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna