Autor: Srna

Život
17.08.2020.
08:50
Kineska kompanija specijalizovana za vakcine "CanSino biologics" patentirala je prvu potencijalnu vakcinu protiv Covid-19 pod nazivom "Ad5-nCOV", javili su državni mediji pozivajući se na dokumente o zaštiti intelektualne imovine.
  • NIKOLIC SRECKO

    18.10.2020 21:51
    "cudo u noci
    Virus je nas
    tao u Kini iz nepoznatih razloga u labarotijskom centru za biolosko vojna ispitivanja.Evropai ostali svet je za CoVID19 saznao tek kada je stigao iz Kine posle3-4 meseca . Vakcina je je dobra jer je hemijso bioloska formula tvorcima poznata
  • Necu da kazem

    17.08.2020 12:15
    koja je zemlja
    Sad cemo mi u Srbiji da budemo zamorcici. "Ima jedna zemlja koja pravi vakcinu i od koje ce je Srbija kupiti ali necu da vam kazem koja je to zemlja" " Ima jedna zemlja koja ce od Kine da kupi vakcinu i gde ce ista biti testirana, ali necu da vam kazem koja je to zemlja".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna