Autor: N1

Život
15.01.2021.
21:48
Nakon što je učestvovala u lečenju na hiljade obolelih od kovida-19, hirurg dr Britani Benkhed-Kendal iz Teksasa izjavila je da rendgenski snimci pluća pušača ukazuju na oštećenja, dok su pluća pacijenata koji su se borili sa korona virusom na snimcima potpuno bela.
  • Dr. Haris Softić

    16.01.2021 18:43
    Pa ako se radiloški pregleda, svako ko ima alergiju, svako ko preleži obični grip ili bilo koju srednju ili malo jaču prehladu će imati takav rengen odnosno snimak pluća i normalno je da će se zamarati.
    Takođe ono što je vrlo važno jeste da je kod pacionata od kovida sada već anksioznost povećana od straha koji su preživeli pa im se u 95% slučajeva dešava da na psihičkoj bazi ne mogu dovoljno da udahnu, da osećaju nesvesticu, lupanje i preskakanje srca, bol u grudnom košu, leđima i glavi itd, što je uzrokovano baš tom anksioznošću koja je psihičke prirode.
  • Halion

    16.01.2021 16:37
    Odlično, valjda ćemo kolektivno da pocrkamo više pa da krene sledeća etapa, neka normalnija malo
  • Dejan

    15.01.2021 22:21
    Cccc
    Pisao ja o ovom ali se kucni misevi i kukavice prvo uplasile respiratora, neko im valjda rekao da je to opasno a u poslednjih mesec dana ga niko ni ne spominje !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna