Autor: 021.rs

Život
01.04.2021.
05:19 > 06:43
Ovo su značajni događaji u svetu i kod nas na današnji dan, 1. april.
  • Fedor

    02.04.2021 21:30
    Most je bio naš ponos i dika, gradili ga nemački zarobljenici posle drugog svetskog rata da tu stoji privremeno, a mi nismo bili u stanju 55 godina da napravimo bolji. Sećam se kada sam prelazio peške, video se Dunav kroz rupe u asfaltu a povremeno je otpadala čelična konstrukcija i padala na auta i autobuse.

    Inače mislim da je zločin što su nam srušili most, bolje da su roknuli diskoteku Madona.
  • Sabahudin

    02.04.2021 09:15
    Omerović
    Ah, tad sam bio u JULu a danas.u SNSu
  • ArgumentovanaAnaliza

    01.04.2021 20:29
    @Beskonačno plitkouman
    Naravno da nećete, vas činjenice ne interesuju, vas interesuje samo širenje fašističko-nacističke ideologije u 21. veku a čiji je neizostavan deo ta stalna retorika i poturanje ideje da su svi apsolutno nevini osim Srba i Srbije odnosno da su Srbi i Srbija krivi za apsolutno sve.

    Čudi me zato što po sopstvenom načelu onda ne hvalite Miloševića što je ubijao po Hrvatskoj i Bosni naspram Bošnjaka i Hrvata odnosno bošnjačkog i hrvatskog rukovodstva koji su ubijali sopstveni narod, sami ste napisali da ništa što neka strana država uradi nije tako loše kao kad domaća vlast ubija sopstveni narod.

    Kraj rasprave.
  • Лиманац

    01.04.2021 18:36
    Да се исправим, поразмислио сам и фашисти су заправо били они који су у име српства убијали друге народе, а и припаднике свог народа.
    Од сад ћу бити паметнији и нећу више ботовати за режим.
  • Nemanja

    01.04.2021 16:14
    Tragedija je što su rušili mostove, umesto da su počistili Miloševića i bolesnike koji su ga podržavali.
  • @Beskonačno plitka

    01.04.2021 16:03
    analiza
    Ove fašističko-četničke traktate neću ni pročitati, ne zavređuju čitanje.

    Nema ničeg lošijeg od zločinačke domaće vlasti.
    Nijedna tuđinska vlast, ništa što neka strana država ili pakt urade nije tako loše kao kad domaća vlast ubija sopstveni narod.

    To je radio Milošević.

    Kraj rasprave.
  • bora

    01.04.2021 12:47
    sistanje i prasak
    Probudilo me je sistanje rakete iznad zgrade i onda prasak koji ne zaboravljam
    do kraja zivota.Za nijansu slabiji prasak most Slobode pa televizija.
  • Beskonačno duboka

    01.04.2021 12:38
    analiza
    @Najdublja analiza
    Hvala vam, sada sam konačno saznao da je Milošević prvi počeo, zato su pošteni i miroljubivi Albanci osnovali svoju terorističku grupu deceniju pre Miloševića a prepošteni Hrvati svoj MASPOK dve decenije ranije, jer je Milošević prvi počeo. Uvek zaboravim da za sve "normalne ljude" za koje je ovaj prostor namenjen vreme ne teče nužno od prošlosti ka budućnosti već po potrebi i unazad kad nemaju argumente ili kada šire izmišljotine kao podršku svojim neutemeljenim stavovima kao npr. ovo vaše podmetanje Makedonije u kojoj nije bilo nikakvih sukoba, što možda ima veze sa time što u Makedoniji nisu imali ideje da prepošteno brišu državljane iz spiska jer su po nacionalnosti Srbi ili da ih još poštenije proteruju i pale im kuće iz istog razloga kao u pojedinim, bez premca u svetu po poštenju, bivšim SFRJ republikama.
    Nejasno mi je gde sam to napisao da mi je "sve potaman" usled čega po vašem "cenjenom" mišljenju gubim ovde vreme i zauzimam prostor "normalnim ljudima". Možete li, kao "normalan" čovek kakav "očigledno" jeste a nikako ostrašćen manipulant, da citirate tekst gde sam ovo napisao? Hvala vam još jednom.
  • Najdublja analiza

    01.04.2021 12:21
    @ @Još dublja analiza

    Najdublja analiza je da je zločinački režim Miloševića razrušio i ubijao sve na putu od Slovenije do Makednonije zarad bogaćenja i pljačke i za to je dobio zakasnelu kaznu tek 1999.

    Kao i uvek, stradali su i nevini ali tako je to, da je većina glasala drugačije i da nije dala Miloševiću da krade, laže, ubija i odvede državu u propast, ne bi ovoga bilo i danas bismo bili normalna zemlja.

    Milošević je kriv za sve, on je prvi počeo, i kriv je svako ko je za njega makar 1x glasao.
    To je najdublja i najpametnija analiza.

    A vi, uživajte u državi koja je vama očigledno po ukusu. Imate tu satisfakciju, pa šta onda gubite vreme na 021 kad vam je sve potaman? Ostavite ovaj prostor za normalne ljude.
  • Лиманац

    01.04.2021 11:01
    Фашисти!
    Не заборављамо!
  • Još dublja analiza

    01.04.2021 10:45
    @dublja analiza
    Slažem se sa vama. Svi kriminalci i razbojnici koji unapred najave razbojništvo nekoga ko ih izaziva npr. svojom imovinom, da ne odgovaraju za počinjeno već ovaj koji ih izaziva. Mogao je to izbeći solidarnom predajom svoje imovine što se nije dogodilo, tako da je sam kriv za to što ga je snašlo.
    Nego ako nam možete reći, jer vi ipak ne razmišljate kao malo dete iz predškolske ustanove niti ste imalo licemerni, a ostavljajući sada na stranu načine kako su novosadski mostovi ili vojvođanska struja ugrožavali živote i ljudska prava Albanaca na KiM, obzirom na zločine koje su vršili ti prepošteni Albanci ne samo za vreme Miloševića već i godinama pre, pa čak i masovno etničko čišćenje celih 5 godina nakon što je vojska i policija Srbije silom napustila južnu pokrajinu, zašto još pošteniji NATO nije i njih bombardovao? Gde li je tu nestao taj "uzrok-posledica" kako kažete da svet funkcioniše a što znaju svi koji "imaju čime razmisliti"?
    Drago mi je što imate čime razmišljati i što ćete uvek pronaći izgovore za sve i svakoga ako to vama tako odgovara dok isti aršini nikako ne važe ako vam u tom trenutku ne odgovaraju. Ovi što nemaju čime da razmišljaju iz nekog razloga imaju ideje da svet funkcioniše po principu sebičnih interesa pojedinih moćnih nacija od kojih jedna decenijama vojno napada države širom sveta, pa čak i pod dokazano potpuno izmišljenim optužbama, bez ikakvih posledica.
  • dublja analiza

    01.04.2021 10:02
    Ko razmišlja kao malo dete iz predškolske ustanove, doneće brz i na prvi pogled očigledan zaključak - Varadinski most, sve ostale mostove i sve ostalo uništio je Nato. Istina.

    Ali, ko malo razmisli (ako ima čime da razmisli), valjda zna da svet funkcioniše po principu Uzrok-Posledica.

    Uzrok je zločinački, lopovski, lažovski, korumpirani, odmetnički režim velezločinca Miloševića kome nije bilo strano ni ubijanje pripadnika sopstvenog naroda.

    Posledica je najavljeno bombardovanje. Ključna reč je najavljeno - ono što je najavljeno može se izbeći promenom ponašanja, što se nije dogodilo.
  • Licemerno

    01.04.2021 09:39
    Sramno
    Nato fašisti. Solana, Bler, Šreder, Klark, Olbrajt, Klinton, Šej i ostala bagra goreće u paklu
  • sramota

    01.04.2021 07:47
    milosevic valjda...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna