Autor: Tanjug

Život
12.10.2021.
08:21
Francuska će od januara 2022. godine zabraniti plastičnu ambalažu za gotovo svo voće i povrće, saopštilo je Ministarstvo životne sredine.
  • Danijela

    13.12.2021 06:21
    Bravo za njih a mi ...
    Dok oni rade sve sto mogu da pomognu sebi i svojoj drzavi i zagadjenju i mi se borimo da imamo ispravnu vodu za pice , da nam ne betoniraju parkove sa nase strane zalosno a toliko toga mozemo da pruzimo kao zemlja
  • Igor

    12.10.2021 18:40
    odmah bi glasao "za"
    Gotovo svakodnevno se zgrozim nad količinom prvenstveno plastične ambalaže koja iz redovne nabavke hrane stiže u naše domaćinstvo.
    Zarad opšteg dobra i budućnosti odmah bih glasao "za" - ako ne za zabranu kao što čitam da radi Francuska, a ono bar za donošenje praktičnih i realno izvodljivih rešenja u vidu organizovanog sakupljanja i prerade plastke... i ako javnost nije spremna - postoji barem deo građanstva koji bi ove mere podržao. Hajde neka državni ili lokalni organi stvore uslove kako bi zainteresovani građani i eventualni potencijalni privredni subjekti barem jednim delom popularisali i praktikovali procese oko sakupljanja i reciklaže
  • /

    12.10.2021 17:33
    /
    lidl kao ima papirnate kese ali su im rukavice za hleb plasticne jer su stipaljke raspodelili na tri prodavnice
  • Bravo!

    12.10.2021 09:21
    Tako treba! Meni skoči pritisak kad vidim šta je sve upakovano u plastiku.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna