Autor: Novosti

Život
24.01.2022.
21:32
Mirjana Sarkić iz Udruženja privatnih laboratorija kaže da antigenski testovi, prema uputstvima proizvođača, mogu u jedan do tri odsto slučajeva da daju lažnu reaktivnost.
  • Снага Природе

    25.01.2022 10:49
    @BoeserWolf
    Разлогом на човека је мршав аргумент. Научна емисија и извештај о истраживању на cdc.gov (цео линк дат уз поменути видео) садрже више података за коментар. Корисно је упознати се с темом пре јавног иступања. Џон Кембел је тренирао медицинаре у Индији, Пакистану, Енглеској и усавршавао се у областима Pharmacology, Health Science, Bioscience (LinkedIn). Признати научници гостују у његовим емисијама. ТВ Дојче Веле га уважава. Већину научних података које је изнео медији објаве са задршком од пар месеци. Пренамена поменутог лека за људску употребу урађена је зато што смирује упалу и званично је одобрена нпр. у Јапан-у док је на Западу забрањена из ненаучних разлога. Знање хемије и статистике је препрека за читање медицинских извештаја па је новинарима лакше да преписују једни од других. Вести о потврди природног имунитета ћете тек читати.
  • BoeserWolf

    25.01.2022 00:42
    @Snaga prirode
    Dzon Kembel je zavrsio bacelor iz biologije i kasnije master i doktorat iz edukacije negovatelja. Lik je glorifikovana medicinska sestra.

    Proslavio se najvise po tome sto je predlagao ljudima da se lece preparatima za zivotinje.
  • Снага Природе

    24.01.2022 22:49
    Резултати тестирања
    Одличан природни имунитет је потврђен од стране америчке агенције за контролу болести. Прележали и накнадно вакцинисани имају исти имунитет као они који су само прележали ковид. Закључке ове студије тумачи енглески здравствени аналитичар Џон Кембел (Dr. John Campbell) у својој Јутјуб емисији "Excellent natural immunity confirmed". Чувајте здравље и цените га!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna