Autor: CDM.ME

Život
27.03.2022.
06:56
Rendi Gardner i Brus Mekalister želeli su da ispitaju kako manjak sna utiče na kognitivne i fizičke aktivnosti kod ljudi. Rndi nije spavao, čak, jedanaest dana, a evo šta je sve doživljavao.
  • Ne moze ni da se

    27.03.2022 08:40
    procita ceo tekst
    Bar ovde treba da su zanimljivija svedocenja sacice jos preostalih logorasa sa Golog Otoka koji su bili muceni "bezicnom", jos tada koriscenom metodom oduzimanja sna, radi slamanja ljudi i njihovog revidiranja! To se danas koristi za unistenje nase hrabre i pobunjene dece ovoj jezivoj diktaturi i izvitoperenoj vlasti, uz koju su se svili poslednji ostaci zlocinacke drzave i njene pogane "satanisticke" saradnicke mreze, jedine sluzbe duboke drzave u Istocnoj Evropi - nelustrirane! Da. Nesanica tesko ostecuje zdravlje. Navodi na uzimanje sredstava za spavanje! Krsi i lomi i veoma lako se onda realizuje i kontrola uma i dirigovano ponasanje i navodjenje na ubistva i navodjenja na samoubistva....i mi to znamo, mi kao narod i skrstenih ruku taj svet satanisticke, nacisticke i teroristicke tvorevine omogucujemo necinjenjem i za nasu decu! Ovo je samo zakasnelo cinjenje! Zakasnelo, posto se nije verovalo da su Srbi odlucili da udare na Boga!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna