Autor: City Magazine

Život
18.10.2022.
21:49
U anketi magazina Conde Nast Traveller, najbolji grad za hranu je Bolonja.
  • L. D

    19.10.2022 09:26
    @Toza
    U pravu ste,zaista! Bolju pastu,picu i riblje specijalitete nisam probao nigde kao u Turskoj! A proputovao sam,dosta i probao raznu hranu i kulinarske djakonije za zivota! Turci su zaista,neprevazidjeni i po cenama!!! Njima netrebaju,ovakve placene reklame jer reklama su zadovoljne musterije!
  • Dr mr pr gin str

    19.10.2022 08:51
    Najbolja hrana za svakoga je ona, koja se pravi na podneblju u kome je neko rođen. To je naučna činjenica, a ovo pomodarstvo, je baš bezveze. To je najbolje za Italijane, za nas je sarma, kiseli kupus, šnicle, punjena paprika, paprikaš, čvarci, štrudla s makom i tako te stvari. Manite nas pica, avokada, batat krompira i na posletku buba i skakavaca.
  • komsha

    19.10.2022 07:41
    Újvidék
    @Realista
    ako si vec iz vojvodine, ne ides u madjarsku da bi jeo.. vec smo tu, samo nadji restoran i privati se..
    ali ako volis talijansku kuhinju, neces ici u novosadske picerije na frizbi pice i prekuvana testa sa sojom i slaninicom od uginulih prasica sto prodaje m... nego u italiju
  • Toza

    19.10.2022 07:37
    Toza
    Bio video,jeo i nista posebno! Ako hocete Pravu granu koja je kvalitetna i pristupacna za svakog samo TURSKA!!! Nijima I netrebaju placene reklame!!!
  • Realista

    18.10.2022 22:26
    Kakva crna Bolonja?
    Idite u Mađarsku, nebitan je grad, takođe i restoran, hrana je pristupačna i vrhunskog kvaliteta a vrlo bliska srpskom ukusu, pogotovo ako ste iz Vojvodine.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna