Autor: 021.rs

Život
08.11.2022.
12:51 > 15:20
Recept koji je lako pratiti, a rezultat je ukusan.
  • Zoran

    09.11.2022 07:48
    velika ispravka!!
    Ovaj deo je ok:
    "Meso iseći na delove i ostaviti da odstoji jedan sat. U šerpu staviti mast za prženje da se dobro zagreje na ringli. Razmutiti u dubljoj posudi jaje sa jednom čašom piva i malo soli.

    Jaje s pivom dobro umutiti, pa svaki komad pilećeg mesa uvaljati prvo u brašno"
    poslagati piletinu na pek papir za posudu u rernu i peci u rerni na zagrejanoj pecnici 180-200 pola sata do 45 min...
    zatim, izvaditi piletinu iz pecnice i spustiti u s pivom razmućena jaja. Ponovo vratiti u brašno, pa u pivo i jaja, poslagati nazad na pek papir i peci jos 20tak minuta na 220...

    kada se pece u masti, mora odmah da se jede, jer ako se ohladi pobelli i nije nizasta... ako se pece u ulju, to je precica za lecenje u kamenici.. ulje treba zakonom zabraniti za przenje hrane!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna