Autor: Index.hr

Život
18.01.2023.
12:09 > 16:31
Stručnjaci tvrde da određene fraze koje roditelji, često potpuno nesvesno, koriste u komunikaciji sa decom itekako utiču na njihovo ponašanje, ali i razmišljanje.
  • Nije nego

    19.01.2023 16:07
    Pustite decu da brljaju po tanjiru bar sat vremena, vicu kako ne vole ovo i ovo i ono, kako nisu gladna a kad budu javice vam, bacajte hranu izdasno i tako ce biti najbolje i za vas i za njih. Sto posto!
  • Nikola

    18.01.2023 16:38
    Nikola
    Ovo je TAČNO! Mene su od malena ucili kada se jede neprica se ili Moras sve pojesti inace pojesce ti djavo itd! I dan danas uvatim sebe kada porodično obedujemo da samo cutim i pojedem sve iz tanjira! To su urezane mentalne traume od kojih se nikada nemozes izlečiti! Zato nikada nemojte deci ništa prisilno i zastrašujuće davati i raditi jer je to izuzetno zarazno i opasno za kasnije u životu!!! Razumem sada pok.Babu jer je sve to u narodu izrodjeno iz siromaštva….mada kakvo je i sada materijalno stanje u gradjanstvu mnogi olizu tanjire ako ima šta u njemu!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna