Autor: večernji.hr

Život
21.01.2023.
11:13 > 11:14
Nova studija objavljena u Journal of the American Heart Association kaže da povremeni post ne pomaže da se izgubi na težini.
  • salajka

    21.01.2023 22:58
    Post nije dijeta i ne sluzi da bi se skidale kile kao sto i ne sluzi da bi se prezderavali posne hrane. I poenta posta nije posna hrana ona je samo deo toga !!!!
  • Mića

    21.01.2023 13:48
    Mića
    Normalno da ne pomaže kada se većina prejeda i neposti pravilno i zavisi od posta i trošenja! Gledao sam kako se posti na vodi i hlebu sa malo soli kilogrami se tope ali moraš biti istrajan! Takodje sam gledao i Muslimane u vreme Ramazanskog posta i oni većina neposti po propisu nego sve sto nejedu preko dana noću nadoknade! Dok oni koji se strogo pridržavaju pravila tog posta gube po 10 i 20 kilograma jer pojedu hranu samo u obliku skupljene sake sve po malo i nikada obilno i nasilno!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna