Autor: Politika

Život
31.01.2023.
06:53
Ulaz u Nacionalni park "Kopaonik" od 1. februara naplaćivaće se samo elektronski, objavljeno je na portalu Infokop.
  • Jovica

    30.12.2023 17:59
    E-putarina
    Kome mogu da ulozim prigovor za placanje eputarine na Kopu. Isao sam za Crnu Goru pa je vreme provedeno u crnoj gori racunato kao da sam bio na Kopu. Dokaz je pecat u pasosu!!!
    Kome da se zalim???
  • Oki

    16.06.2023 00:39
    Nepravilnosti
    Kome se obratiti za nepravilnosti, registrovano da sam proveo 18 dana na Kopaonik zoni a ja prošao i vratio se u istom danu.Nigde nikog za naplatiti, internet nije bio dostupan da odmah platim i kad nakon dan otvorim evidentirani 18 dana, za naplatu.Ulaz pre 20 dana izlaz na današnji dan.
    Danas evidentiran ponovo ulaz, izlaz nigde a ja već uveliko u Pazaru, a tamo u evidenciji kao da sam još tamo. Ništa mi nije jasno?
  • Dule

    13.02.2023 18:15
    Ja sam jednom ovde vec rekao ,ako ja kao gradjanin Srbije ne mogu da odem na Kopaonik da se prosetam i udahnem vazdiha malo a da to ne platim a u pitanju je planina a ne neki objekat to znaci da ovo nije moja zemlja nego necija ja ne znam cija..Zasto to govorim ako to nije moje a nije posto ne mogu besplatno da odem tamo e u tom slucaju kada dodje rat neka brani Kopaonik i ostatak Srbije onak ciji je to.Meni pusku nemojte davati.Ja ne branim ono sto nije moje.
  • Maja

    31.01.2023 18:39
    Karte će se plaćati pri izlasku.Jel to znaci staneš,platiš?A onda kaže,da će oni koji ne plate u roku od 8 dana dobiti opomenu i obračun po većim cenama?!?!Pa kako izadjes a da ne platiš?Kome,kada i kako platiš?Znaci sad bi da ubiranju pare koje troše na Bog zna šta a da ja moram da mislim o njihovoj naplati i radim njihov posao!!!
  • Pera

    31.01.2023 15:16
    Šabački vašar na snegu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna