Autor: Index.hr

Život
05.02.2023.
14:12 > 14:25
Kulinarski kvaliteti svinjske masti donekle variraju u zavisnosti od porekla i načina prerade, a ako je pravilno topljena, mast može biti gotovo bez mirisa i ukusa.
  • mile

    06.02.2023 13:15
    Sve.Ulje je kao lepak.Začepljava krvne sudove.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna