Autor: Tanjug

Život
28.02.2023.
14:42
U Srbiji je objavljena "Bela knjiga o multiple sklerozi", koja predstavlja plod zajedničke saradnje lekara i Društva multiple skleroze Srbije.
  • Jovo Travar

    01.03.2023 17:10
    Zakon u Srbiji ne prepoznaje uzgajanje i posedovanje marihuane u medicinske svrhe, te se to tretira kao krivično delo. Postoji dovoljno dokaza da kanabinoidi mogu biti korisni za simptome boli i spastičnosti kod multiple skleroze. Legalizovati marihuanu pod hitno!
  • tako je kako je

    28.02.2023 16:07
    Napisali knjigu?
    Da vidimo dela!
  • gaga

    28.02.2023 14:59
    super. Ukinite upute a hronicne bolesnike, uvedite da dnevne bolnice rade 24h/7d i olaksajte pristupe tim ustanovamajer ljudi i kolicima cesto ne mogu da dopru do vas.
    Iz licnog iskustva znam da je u KC Srbije u Beogradu haos, dezorganizacija, cesto i totalni nemar zbog prebukiranosti alii bezobzirnosti lokalnog menadzmenta. U KCV je nesto bolje ali je i tamo sve to jadno.

    Znajte da se pogorsanje bilo koje hronicne bolesti moze destiti bilo kad (cak i vikendom) i oboleli, na zalost, nemaju opciju da biraju kad ce da se opet razbole.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna