Autor: RTS

Život
31.03.2023.
09:55
Učenje drugog jezika, posle maternjeg, ostavlja trag na mozak - na njegovu strukturu, funkcionisanje, ponašanje.
  • Prezime

    31.03.2023 20:04
    Zadnja Banderasova recenica je retko sazeto naravoucenije.
  • Banderaš

    31.03.2023 11:18
    Glup Tup Neupotrebljiv
    Nemački teolog i filozof Dietrich Bonhoeffer je postavio teoriju o opasnosti od neobrazovanih,glupih i budaletina. Protiv zla se država moze boriti raznim sredstvima npr kaznama,zatvorom,oruzjem,ali protiv glupog se ne mozete boriti,ne mozete ga staviti u zatvor zato sto je glup,ne mozete ga ustreliti,kazniti,a on pravi probleme opasne po drustvo. Protiv glupog naroda je drzava nemocna.
    Dokaz je Srbija i stanje u srbiji. U srbiji zivi 40% nepismenog+30% polupismenog stanovnistva+ostatak cine obrazovani sa Megatrenda,kupljene diplome i oko 15% su redovno obrazovani gradjani.
    Sa takvom strukturom stanovnistva ne mozete nista pametno započeti .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna