Autor: Srna

Život
14.05.2023.
23:56
Vlada Portugala predstavila je zakon kojim se zabrana pušenja proširuje na otvorene prostore, uključujući natkrivene terase, a ograničava se i prodaja duvana.
  • Gavril

    16.05.2023 14:51
    A Danica Grujičić nevera. U Meksiku ne možete da zapalite cigaretu čak ni na javnoj plaži. U Londonu ne možete da zapalite ni na ulici, osim na tačno obeleženim mestima. U Srbiji je prosečan životni vek kraći nego u razvijenim zemljama. Mi smo jedina zemlja u Evropi gde još nije zabranjeno pušenje ni u zatvorenom prostoru.
  • Al Kapone

    16.05.2023 12:17
    Prohibicija
    Probali su već u prošlom veku da zabrane prodaju pića...
    Pa je tako mafija dobila velike izvore prihoda..
    Sve što se zabrani postaje privlačno, sve što je retko, postaje statusni simbol...
    To je u ljudskoj psihologiji...
  • Vule

    15.05.2023 20:10
    Nisam pusac, al sumnjam da drzava ima pravo na ovako nesto.
  • Hardi

    14.05.2023 16:40
    Pošteno, možeš da pušiš u svom domu i to je to. Gde god može nekome i najmanje da zasmeta, a da je javna površina ili da je kao privatna površina mesto okupljanja više lica, tamo ne treba da bude dozvoljeno pušenje. Samo, sjajno bi bilo da isto važi i za alkohol. Po kom god modelu. Alkohol ne smrdi na taj način, ali jednako nas ugrožava sve kada se konzumira ekscesivno i nepažljivo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna