Autor: RTS

Život
11.06.2023.
05:58
Suši restoran u Torontu (Kanada) uvredio je gošću koja je naručila porciju hrane, uz objašnjenje da je to previše obilna porcija.
  • Rumpelstiltskin

    13.06.2023 09:49
    Pročitao sam "vest" i na drugim platformama, i očigledno je da se radi o nesporazumu koji je razmažena influenserka morala da pretvori u dramu. Osoblje je, nakon poručene hrane, želelo da gošći ukaže da je to previše hrane koja može da stane na sto za koji su ona i drugarica sele, te su im ponudili da pređu za veći. Međutim, s obzirom da osoblje ne govori engleski tako dobro, nisu se najbolje izrazili. Bilo ko sa malo soli u glavi i mrvom ljudskosti bi to shvatilo na na pravi način, ali ovakve narcisoidne osobe to prihvataju lično, i ne propuštaju priliku da naprave scenu. Doduše, tu je i potreba da se koristi i svaka situacija radi samopromocije, a šta bolje to radi nego izazivanje konflikta, vrlo često sasvim neopravdano, i na štetu druge strane.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna