Autor: N1

Život
18.02.2024.
06:17
Od Bernara Arnoa do Mukeša Ambanija, "India Times" donosi spisak nekih od najbogatijih ljudi sveta, milijardera, ali i njihova akademska dostignuća.
  • Nv

    18.02.2024 17:48
    @Бв
    U potpunosti se slazem sa vasim komentarom. Ako se nesklope sve kockice...nista od bogatstva bez obzira na rad obrazovanje vrednocu itd. Imam brata koji je veoma skromnog obrazovanja ali od malena ga novci hteli. Sada bukvalno cela familija zivi od njega jer ima vise firmi proizvodnju i jos mnogo sto sta. Dok svi mi zajedno uprokos obrazovanju vaspitanju trudu...nismo nista novcano postigli sem plate i nasledjenih stanova.
  • Marija

    18.02.2024 14:41
    Upisati Hardvard,
    Stenford vec je dovoljno stecenog znanja za ambicioznog i marljivog mladog coveka. Tako da se ne zavaravajte sto su odustali. Niodcega ovde niti jedan sa spiska nije odustao sto se tice ulaganja u sebe i sopstvene vestine i znanja
  • Бв

    18.02.2024 12:13
    Бв
    За стицање материјалног богатства није потребна школа што је доказано вековима уназад. Потребан је ум рад стрпљење и наравно срећа јер без ње увек ти измакне све!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna