Iako na prvi pogled deluju isto, đelato i sladoled se značajno razlikuju — ne samo po ukusu, već i po sastavu, temperaturi, količini vazduha i načinu pripreme.
Razlika je samo u recima! Sve ostalo se sprema na isti nacin aroma hemija i masinska obrada bar u Srbiji. Retko ko da ga kuva jer nije isplatljivo i to je daleka proslost koja se samo prepricava.
Ah da, u Srbiji prave razlike. Pa srbin nije u stanju da proizvede pivo. Polja hmelja ne postoke vise. A sladoledjije prave sladoled iz ,,kesice'' ili preprodaju.
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Đelato ili sladoled: U čemu je razlika?
Autor: Blic
Život
•06.06.2025.
•12:59
Komentari 5
Sladoledzija
Rizbo
Ne pricajte kojesta
Moš mislit
Wine
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar
NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 72H