Autor: 021.rs

Život
23.07.2025.
12:14
Ako vam je potreban predah od teške hrane i želite nešto lagano, brzo i osvežavajuće — brancin iz rerne je pravi izbor.
  • BEG-Istrijan-SCHWAB.

    24.07.2025 22:14
    рибе
    Пастрмка је риба за континенталце, ослић је добра риба, само има прилично неутралан укус. Бранцин и орада су рибе са више укуса и могу добро да се припреме, уколико немате роштиљ у дворишту онда је припрема ораде или бранцина боље у падели него у рерни. И наравно недостаје најважнији додатак, а то су блитва, палента или кумпир. Наравно да ће најбоље пријати ако целог бранцина ставите на роштиљ, кожу пажљиво косо зарезати
  • Lp

    23.07.2025 13:06
    Lp
    Meni je taj Brancin ne kako izvikan i nije nesto bar za mene. Oslic i Pastrmka od riba su zakon u svim kombinacijama.
  • Nadrealista Liman 3

    23.07.2025 13:04
    Da spremite brancina s limunom mozete koristiti oradu, oslica i pastrmku

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna