Пастрмка је риба за континенталце, ослић је добра риба, само има прилично неутралан укус. Бранцин и орада су рибе са више укуса и могу добро да се припреме, уколико немате роштиљ у дворишту онда је припрема ораде или бранцина боље у падели него у рерни. И наравно недостаје најважнији додатак, а то су блитва, палента или кумпир. Наравно да ће најбоље пријати ако целог бранцина ставите на роштиљ, кожу пажљиво косо зарезати
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Letnji hit sa mirisom Mediterana: Brancin s limunom i svežim biljem
Autor: 021.rs
Život
•23.07.2025.
•12:14
Komentari 3
BEG-Istrijan-SCHWAB.
Lp
Nadrealista Liman 3
Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.
Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.
Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.
Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.
Napiši komentar
NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 72H