Život
19.05.2012.
16:19
Bez obzira koliko spavate, dešava vam se da u toku dana zakljucate u veoma nezgodno vreme: dok gledate film, na poslu i - apsolutno ono najgore od svega - tokom vožnje.
  • 25.05.2012 15:30
    kunta kinte
    na sastancima mi se prispava jer je obicno zagusljivo a monotone ispovedi prosto "ubijaju"...resenje je napustanje prostorije na kratko..
    uvek mi se prispava izmedju 13 i 14h i po tome ne da nisam izuzetak vec se to desava i ostatku covecanstva...resenje je umivanje, malo protezanja, casa vode za popiti...
    posle rucka mi se takodje uvek prispava pa mi treba pola sata da se razbudim...resenja nema.
    u voznji mi se nikada ne prispava jer ne vozim u nenormalnom stanju. to je ono stanje kada i pored umora nakon 2 sata voznje uporno zelis da nastavis dalje i ne slusas svoje telo..
    hocu reci, razlozi za pospanost su normalni a nacini za budjenje jos - jednostavniji..
  • borislav

    24.05.2012 08:22
    "Zvacite led"
    :D

    Pa tako ste mogli staviti i "zvacite eksere", "zvacite kamenje" i slicno :D

    i nastavak recenice (objasnjenja) bi mogao ostati isti ili slican :)

    Kad u toku voznje uhvati umor, OBAVEZNO se iskljuciti iz saobracaja da ne bi sa ovim glupim eksperimentima ugrozio sebe ili nekog drugog. Kad pocne glava da kljuca, nema tu sta da se junacis kao vozac...
    Dovoljno je stati negde van puta i zmuriti SVEGA 15 minuta (cak ne morate u tih 15 minuta da spavate, dovoljno je biti u onom lepom polusnu) i posle toga ce vam se koncentracija vratiti na narednih... recimo sat vremena.
    Jednom, kad me je "kljucanje" uhvatilo na pola sata do odredista sam hteo da izbegnem stajanje i snazno se ustinuo za nogu... deluje i to. Vrati te u stvarnost na odredjeno (kratko) vreme.
  • djeki

    23.05.2012 12:12
    Bravo
    za Anonimusa. Sve je više stresa...
  • ćelavac

    21.05.2012 15:20
    nabiješ si prst u d..e, pa da vidiš razbuđivanje
  • Scotch Bonnet

    20.05.2012 15:33
    Vozac na duge staze
    Preporuka i savet za svakog ko se nadje za volanom kad ga napadne umor i pospanost.

    Ako nisi u mogucnosti cestito da se odmoris onda:

    Stani, odmori i odspavaj sat vremena, prosetaj 10 minuta i redovno piti vodu.

    Pepermint ulja, akupresura i zvakanje leda su budalastine!

    Inace Anonimuse ima istine u tvom tekstu.

  • 19.05.2012 20:14
    Nije to prirodna potreba za snom, to je posledica nagomilanog stresa, nerešenih problema, pa mozak da bi zaštitio sebe od problema koje ne može da reši ide u hibernaciju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna