Život
23.03.2014.
15:44
Ako vas je sramota da o tome pričate sa bilo kim, pročitajte osam stvari koje bi svaka žena trebalo da zna o svojoj vagini. 
  • los izbor partnera

    27.03.2014 13:11
    @Anonimus
    3. Mnoge zene ne mogu da dostugnu vrhunac, ali imaju ispunjujuci seksualni zivot? Majke ti, a cime? Frustracijom mozda.....

    duso,to sto tebe tvoj partner tera na svakodnevni seks i ne mozes da ga ispratis pa zato i ne znas sta je vrhunac,to je tvoj problem koji treba sa njime da raspravis,ako smes naravno...posto to nazivas mucenjem.
    Mani nas ostale sa svojim problemima i svojim iskustvima.
  • 25.03.2014 17:05
    3. Mnoge zene ne mogu da dostugnu vrhunac, ali imaju ispunjujuci seksualni zivot? Majke ti, a cime? Frustracijom mozda. Ovo je pisao muskarac. Brale probaj ti svaki dan da se drndas i zezas, a kad dodje vreme do orgazma, onda prekini, pa sutra ili za par sati opet isto tako. Pa tako svaki dan. Pitacu te za nedelju dana jesi ispunjen, a kamo li za ceo zivot takvog mucenja. Bio bi za ludnicu. Isto je i nama zenama. Ok, mozemo i same sebi da pomognemo, to i radimo, ali se onda neminovno posle nekog vremena zapitamo, a cemu ovaj sluzi?
  • 25.03.2014 12:21
    "Bolje je bar da se krećete u istim krugovima prijatelja, pa da možete da načujete" kuku lele sa ovim savetima,krug prijatelja pa onda krenu ogovaranja,hvala ne
    3) VEĆINA ŽENA NE MOŽE DA DOŽIVI ORGAZAM TOKOM SEKSA...tacno,ali zato mogu naknadno
    2) "KORISTITE JE"...sčayem se skroy
    8) ZVUK O KOM NIKO NE VOLI DA PRIČA...meni je bas simp vaginalno pr denje...zeni bude kao neprijatno mi je a muskarac se oseti kao bolji ...igrac
  • 24.03.2014 17:34
    "VAGINA NE MORA DA MIRIŠE NA RUŽE"!

    Ne mora, ali je lepše kad je čista!

    Cigo jesi li ti nekad lizao čistu p...u?
    A šta tu ima dass liže?
  • 24.03.2014 13:57
    "KORISTITE JE"

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna