Život
31.03.2014.
16:45
Odmah ćemo vam rešiti nedoumicu: Prilično pogrešno…
  • 01.04.2014 22:22
    @crkveni miš
    Po tvojoj logici, od sexa nema nista sve dok zene ne budu drzale u ruci modele muskih organa i detaljno sa puno inspiracije objasnile kako to funkcionise. Spot mi se ne svidja jer tendenciozno predstavlja muskarce kao debile koji pojma nemaju,klanjajuci se njenom velicanstvu V.
    Ja cvrsto verujem da moj pradeda nije mogao decu imati dok nije naucio gde se nalazi uretra kod zena i odakle putuje jajna celija.
  • crkveni miš

    01.04.2014 10:59
    lajavom...
    ...kontracepcija dođe kao drugi, ako ne treći korak - dva lola - jer PRVO bi trebalo da se nauči(ako znanje smara pa se preskoči to se zove tragedija),DRUGO je da se znaju posledice i kako da se one izbegnu,(a tu svakako spadaju polne bolesti i sl.)pa onda kao šlag na tortu da se upražnjava siguran sex(pa i bez bojazni od trudnoće)! sve ostalo je za divan koji bi mogao trajati danima...bezbroj puta lol!
  • Lajavi

    31.03.2014 20:13
    @Crkveni Miš
    Anatomskim učilom bi ti da sprečiš polne bolesti i neželjene trudnoće? S jedne strane, u pravu si, pocket vagina nikada nije zatrudnela lol.
    Mislim da je mnogo bitnije upoznati se sa kontraceptivnim sredstvima i pravilnom upotrebom kondoma nego nekoga smarati anatomijom ženskog polnog organa.
  • crkveni miš

    31.03.2014 18:48
    šta je sad?
    gde su komentari?...lažni stid?...eto, tako je to kad ne želimo da priznamo da smo neobrazovani, pa još i malograđani! model je anatomsko učilo i kao takav je idealan da se štošta nauči sa pozicije raznoraznih gledišta, ne bi li unapredili znanje, ali najpre da se smanje prevremene trudnoće i samim tim pobačaji, a o boleštinama i da ne govorim!!! ali kome je sad do učenja...eh...
  • milos

    31.03.2014 17:28
    ko su ovi ...
    bolidi ? xD

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna