Život
28.12.2014.
15:28
Više od pola miliona žena u Srbiji je u periodu perimenopauze - kada opada nivo svih ženskih hormona, naročito estrogena. Nagle hormonske promene izazivaju niz teogba poput valunga, nesanice, razdražljivosti, rasejanosti. 
  • 29.12.2014 12:47
    Aleksandar
    Maka je bogata vitaminima i mineralima, kao i fitonutrientima koji regulisu nivo hormona u telu. Da vidimo kako maka deluje na:

    - ZENE: Do pre samo sto godina, mnoge zene nisu prezivljavale menopauzu. Medicina je ovaj period produzila za 30-ak godina, ali pracen losim zdravljem i stalnim tegobama. Problemi vezani za menopauzu nastaju zbog poremecene produkcije hormona u telu.

    Maka je od velike pomoci za: balansiranje hormonalnog statusa, simptome menopause, valunge, sprecavanje i pomoc u tretmanu osteoporoze, neredovne menstruacije, problem vezane za PMS, primenopauzu, stimulisanje plodnosti (piti do zaceca, prekinuti tokom trudnoce, nastaviti tokom dojenja. www.alojavera.wordpress.com
  • besplatna knjiga

    29.12.2014 08:18
    posle 40te
    Dr D.V, nas i vas dr House se bavio pacijentima na zanimljiv nacin i srocio svoja iskustva sa istima u menopauzi, dok su dopustali da radi besplatno savetovaliste, daje ovu knjigu besplatno zenama pogodjenim menopauzom, da na saljiv nacin prebrode ove prirodne promene.
    Potrebno je samo otici na pregled i imati preko 40.
  • lili

    28.12.2014 18:35
    menopauza
    prosla sam to bez ikakvih poteskoca jer sam menopauzu prihvatila kao nesto neizbezno, pa stoga savetujem zenama da mirno prihvate menopauzu, pa nece biti ni nervoze ni svadje u porodici

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna