Život
03.01.2015.
12:43
Dragiša i Mirjana Jovanović iz Trebinja prvi su na ovim prostorima počeli da prave liker od banane, po kome su za vrlo kratko vreme, uz još desetak vrsta domaćih likera i rakije, postali prepoznatljivi, dok je potražnja za patentiranim proizvodom sve veća.
  • grrrr

    06.01.2015 13:30
    Cuj on osmislio?! I sada kod nakupaca koji prodaju juzno voce na pijacama moze da se nadje rakija od banana, ananasa.... Od svega sto ne prodaju.
  • novosađanin

    04.01.2015 16:11
    i u novom sadu
    Dok je bila Centroslavijina hladnjača, neki ljudi bili su u prilici da dođu do banana i narandži "industrijskih". Jedan je pekao rakiju od njih i imao sam priliku da probam. Ukus je kao i rakijsko - voćni, i tek kada se proguta, a pogotovao kada se nadme želudac oseti se ukus ovoga južnog voća. Interesantno za popiti da, a na duge staze, ne.
  • peraa

    03.01.2015 18:25
    originalna ideja
    nekk pita ovog gde je kupio
    http://www.politika.rs/rubrike/Srbija/Rakija-od-banana-hit-u-Budjanovcima.lt.html

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna