Info
01.12.2015.
14:46
Prema mišljenju građana Srbije, Rusija je država kojoj je najvažnija dobrobit naše zemlje. U dobre namere članica EU veruje 21 odsto, a SAD-a osam odsto ispitanika, rezultat je novembarskog istraživanja javnog mnjenja agencije "Faktor plus".
  • 01.12.2015 19:04
    Ko to veruje Rusiji??? Taj nikada nije bio u Rusiji. Ko god je bio, nahebao tamo. Zato ima na milone Srba u Americi i u EU, a ne u Rusiji.
  • srb

    01.12.2015 17:41
    Ja bi najradije ziveo na grckom ostrvu a oni su u EU samo na papiru zato se ne palite separatisti kako su ovde svi potajno za ameriku!
  • mile novosadjanin

    01.12.2015 17:30
    sizofrenija?
    @ carls tejlor...rusija jeste glasala protiv britanske rezolucije o srebrenici, rusija jeste glasala protiv uclanjenja kosova u unesco.
    Njihov predsednik je javno izjavio da je "kosovska drzavnost" rezultat dvostrukih arsina i nepravde koja je nametnuta.Dovoljno, cak da nista nikad ne urade samo da nas ne diraju je dovoljno.Dakle ipak jesu uradili nesto za srbiju.rusija je velesila i ima ruske interese a ne srpske tako da mi moramo uraditi za sebe nesto a ne cekati rusiju ili ameriku.uglavnom ne siri neistinu da nisu nista uradili plus napoleon i hitler su hteli da lece rusofobiju pa su bili skraceni za glavu obojica!

    @;/ i da svi su protiv fasizma i nacizma a voze nemacka kola?svi su protiv bombardovanja srbije a nose americke zastave na majicama?
    sta saD?ne mozes tako gledati na stvari...nije zivot paradajz corba pa da je sve bas crnobelo.
  • VOX

    01.12.2015 17:21
    Tipicna definicija LICIMERSTVA
  • 01.12.2015 16:54
    istraživanja...
    Iz istraživanja javnog mnjenja u Rusiji :

    ''VOLIM : Belorusija, Kazahstan, Kina, Nemačka, Indija, Jermenija, Bugarska, Ukrajina, Francuska, Italija.

    NE VOLIM:Letonija, Gruzija, Litvanija, SAD, Estonija, Ukrajina, Avganistan, Irak, Moldavija, Poljska.''

    Vidim, mnogo smo im bitni.
  • Carls Tejlor

    01.12.2015 16:32
    Naravno da bi radije ziveli u SAD, zbog tih kompleksa ali i pozerstva fura se prica tzv "Braci Rusima" koji nikada nisu niti ce ikad uraditi ista za Srbiju. IZLECIMO RUSOFILIJU!
  • ;/

    01.12.2015 15:56
    tja
    Eto to je Srbija. Tj.njeni gradjani. Bolesno, sizofreno, a pre svega - iracionalno drustvo. Kunu se u majcicu Rusiju a voze VW i Audi (umesto Lade). Ja bih sve te Rusofile poslao da godinu dana zive u Rusiji ili bar da rade ovde - u NIS-u. Ovde nece nikad biti napretka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna