Autor: Novosti

Info
19.05.2017.
21:30 > 21:35
Prema gruboj računici, u Srbiji ima 260.000 nekretnina koje se rentiraju, a tek jedan odsto stanodavaca plaća porez na njihovo iznajmljivanje.
  • Pozdravljam mamu

    20.05.2017 08:54
    Kazniću te ja....
    Čuh neki dan da će jednake kazne plaćati službenici Poreske koji pošalju pogrešno rešenje ili ne uknjiže uplatu u kvartalu u kome je i uplaćena.
    Naravno, i Dežela kada ne pošalje socijalna davanja ili kasni sa njima.
    A treba i Zorana da plati kaznu jer je izazvala težak haos u oblasti vođenja nekretnina, tako da su mnogim vlasnicima prethodno uredno vođene nekretnine izbrisane ili su magično izgubile dozvole za gradnju i upotrebu, naravno, sa svom pratećom dokumentacijom za koju je nova vlast ustanovila da psoel nekoliko decenija - nema smisla da se čuva?
    I baš tada, nakon uništavanja - Zorana napravi novo katastarsko stanje?
    Ljudi, proverite stanje i upis Vaših nekretnina.
  • /

    19.05.2017 23:01
    Pa nije im upalilo ono "prijavi komsiju"... a ovi sto izdaju kuce ili neke stambene jedinice nus prostorije i sl?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna