Autor: Tanjug

Info
02.08.2017.
15:51 > 16:31
Premijerka Ana Brnabić izjavila je da je Vlada Srbije uputila notu hrvatskoj vladi, odnosno ministarstvima poljoprivrede i trgovine, kao i Evropskoj komisiji povodom odluke Zagreba da uvede strože mere kontrole uvoza poljoprivrednih proizvoda.
  • Smejem se...

    03.08.2017 06:39
    Eeee... nota!
    Hrvati već sastavljaju muzičko delo, od tolikih nota...
  • novosađanka

    02.08.2017 22:01
    nije zdravlje u pitanju
    ..jer nisu sada uvedene nove zdravstvene analize, već je 22 puta (2200%) povećan njihov trošak što direktno poskupljuje uvoz tih proizvoda..naravno na štetu Srbije.
    Protestna nota svakako kao prvi odgovor, a onda recipročna mera obavezno! Za početak - dodatne takse na uvoz cigareta marke RONHIL..to će njih više pogoditi od naše note..
  • Rasejani procesor

    02.08.2017 20:11
    Ana radi ćorav posao: zamera drugoj državi što uvodi strože mere kontrole prehrambenih proizvoda! Ako išta zahteva ne samo stroge, već i rigorozne mere kontrole - onda su to proizvodi koji se unose direktno u ljudski organizam. Tu se nikakav rizik ne sme dozvoliti, posebno u zemlji koja svake godine, direktno ili indirektno, hrani stotine hiljada veoma zahtevnih i probirljivih stranih gostiju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna