Autor: N1

Info
21.09.2017.
09:20 > 11:01
Odbor poverilaca zrenjaninske Jugoremedije upozorava da je prodaja fabrike za 1,9 milijardi dinara, oglašena pre dva dana, besmislena ako joj ne bude vraćena registracija za lekove.
  • mile

    22.09.2017 16:55
    budite.normalni
    u.yrenjaninu.je.unistena.cela.privreda.nijedno.preduzece.od.onih.45/do50.fabrika.vise.ili.neradi.ili.jeoteto.od.radnika.akcionara.zato.vas.u.potpunosti.podrzavam.u.vasoj.borbi.za.istinu.i.vi.ste.jedini.koji.ste.u.ovom.gradu.namestili.fabriku.koja.je.trebala.da.radi.ali.naravno.od,ovi.koji.su.sve.unistili.nedaju.ni.vama.ovi.sto.pricaju.takve.nebuloze.nemojte.se,ni.osvrtati.samo.napred.sretno






  • Pravi radnik

    21.09.2017 20:08
    ua prevaranti
    Ovi nekadasnji radnici, koji su tokom unistavanja fabrike listom mesta u proizvodnji zamenili upravljackim funcijama i bogovski ziveli ogrezliu samododeljenim privilegijama,sve na racun pravih radnika koje su bukvalno urnisali, pa je tako bravar postao direktor,predradnica predsednica upravnog odbora, a pekarka sa trogodisnjom spremom sef pravne sluzbe.E sad ti isti radnici-neradnici prave komediju oko procenjene vrednosti fabrike, a do pre koji mesec su bili finansijski sponzorisani od bivseg zakupca, koji je placao njihovo cutanje dok nije postigao svoj cilj-sopstvenu proizvodnju.Da se razumemo, ovaj svojevrsni "reket" uziman je godinama, zakupcu se isplatilo da za mizernu zakupninu izraubuje fabriku, uz minimum radnika i maksimum profita, ovlada procesom proizvodnje, te je stoga i pristajao "da plati cutanje"Za to vreme niko nije negodovao, fabrika se i dodatno urusila petogodisnjim neodrzavanjem ali ni to nije smetalo- sve dok je bilo para! Sram vas bilo od radnika i njihovih porodica,mozete li mirno da spavate?
  • Bivsi radnik

    21.09.2017 19:17
    CISTA ISTINA
    Privi komentar STO POSTO CISTA ISTINA!!!!!!!!!!
  • Dosta lagarija!

    21.09.2017 14:25
    Laž i mimikrija
    Ovi "radnici",koje kao zlu paru znaju svi u Zrenjaninu, najveća su prevara radničkog akcionarstva,Upravo su ti isti "radnici"otuđili licence iz Jugoremedije i nezakonito ih preneli na opskurnu firmu Pen farm!Upravo ta grupacija zadužila je firmu za neverovatnih 26 miliona eura, a prethodno su rasprodali kapital fabrike u Medeli,AIK Banci,Vetfarmu; Niškoj pivari,poslovni prostor u Beogradu,uništili Luxol.Sve to za četiri godine njihovog upravljanja, gde su udomljeni u vlast i na gradskom i dugo vremena i na republičkom nivou, preko korumpiranih "javnih ličnosti i opskurnih novinara širili famu o tobožnjem "radničkom menadžmentu"iza čega se krio nepotizam i kriminal epskih razmera.A o teroru koji su širili prema svakom glasu raziuma iz redova radnika, akcionara i dobronamernih stručnjaka mogla bi se napisati enciklopedija beščašća ovih uništitelja stotina i stotina radnih mesta.Zato molim sve dobronamerne čitaoce da ne nasedaju na patetična saopštenja ovih "Minhauzena",željnih cirkusa ne bi li se umesto privrednih delikvenata naknadno proglasili "mučenicima za prava radnika".
  • Petar

    21.09.2017 12:11
    Komunista
    Hoćemo komunizam... Kao u Severnoj Koreja..
  • Zivan

    21.09.2017 11:26
    Radnoci samo uporno i zajednički, idite do kraja, Strazbura...
  • dikan

    21.09.2017 11:05
    činjenice
    Tako se uništava privreda u Srbiji .I onda mi vučić kaže da su Srbi lenji , da neće da rade a u stvari su samo glupi što sve ovo što nam rade dozvoljavaju.
  • BRAVO

    21.09.2017 10:47
    ISTINU NA VIDELO
    Bravo za vas a sramota ide onima koji prodaju ono sto ste vi sticali svojim radom a oni prodaju bagri za smesne sume i sramota za one koji su dozvolili da registracija za lekove ide firmi koja vas je predhodno otkupila opet za smesnu sumu i pokazala se neuspesnom a bojim se da ni sledeci kupac nece biti bolji .

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna