Autor: B92

Info
18.11.2017.
13:26 > 13:49
Kontrolor Milan Panić, koga su pretukle dve osobe i koji je zadobio više udaraca u glavu, nalazi se u KBC Zemun, saopšteno je iz uprave Beograda.
  • ticroo

    19.11.2017 01:12
    ŠtaNi
    Nema šta da se plaća karta jer se radi o gradskom preduzeću koje je finansirano novcem poreskih obveznika. Sad će uleteti ovi što tvrde da se svuda plaća - nije tačno. Osim toga, ovo nije svuda, već Srbija. Kad nam vladajuća gamad koja, između ostalog, drže i GSP omoguće pristojan život (i prevoz) onda možemo da razgovaramo. Dotle, apsolutno podržavam tabanje kontrolora. Šta, oni kao samo rade svoj posao? Pa, i nacisti su samo radili svoj posao. Ako radiš za šljam pritom ugnjetavajući sebi bližnje, i nisi za bolje. Molim lepo, kraj svake priče.
  • ja

    18.11.2017 18:46
    podrska
    Podrska putniku...kada budu naplacivali Romima karte onda neka i osatli placaju Ovako enka niko ne placa Oni nista ne palcaju pa su puni autobusi ..sto onda da ja placam Podrska za putnike koji tako resavaju problem
  • Novosadjanin

    18.11.2017 17:28
    @Pera
    Da, bahati kontrolor jer radi svoj posao, a putnici su onda ocigledno *** jer placaju uslugu koju koriste. Je l' u prodavnici ne placas stvari koje kupujes? Naravno da placas, onda plati i kartu ili se nemoj voziti. Protiv GSP-a se treba pobuniti jer imaju tonu birokrata koji ne rade nista jer vladajuca stranka mora da zaposli svoje poltrone, zato ljudi koji tamo zapravo nesto rade, poput vozaca, i odlaze. Takodje, ako je bilo i pitanje - da li kontrolor ima ovlascenje da te legitimise? Nema, ali to onda kazes i resis recima, a ne kao zadrigli neandertalac.
  • Pera

    18.11.2017 15:42
    milo za drago
    Mislio je kontrolor da je svet njegov kad je dobio vlast,malo se ipak preracinao.Dali je jedna karta od pedeset dinara vredna ovakvog obracuna.Naravno da nije,jedino sto treba imati pameti i pristojnosti u obavljanjuosla posla kontrolora.Jedni imaju svakodnevno problem na poslu i ceste tuce,dok drugi rade bez ikakvih problema.Ne bih rekao da je jedino problem u putnicima.Nije GSP- u cilj naplata neplacene karte vec naplata kazne, kao kod Parking servisa.Nemaju pravo na kaznu, a oni izmislili ni manje ni vise dvadeset doplatnih karata,ako zakasnis sa uplatom pari minuta i vise .E pa nece moci , sve ce vise ovoga biti jer je narodu dosta jaceg kera koji j... .
  • MIlan Vukasin

    18.11.2017 14:37
    Niska ulica 12
    Rigorozne kazne za nasilje. Rigorozno kazniti svaki pokusaj nasilja. Dosta vise imam osobno iskustvo sa divljacima nasilnicima u Nsadu. Misle da i dalje mogu da rade sto zele da je doba Milosevica da ih niko nece kazniti. Dosta vise i sa perfidnim advokatima koji su placeni sa drogom novcem od iste koja ubija nasu decu. Svakog advokata kazniti koji primi pare od dilera. Ma hajde zaradili su za crni Audi sa ubijanjem nase dece.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna