Autor: Tanjug

Info
18.02.2018.
19:30
Srbija je u protekle dve godine postala mnogo traženija lokacija za snimanje filmova i televizijskih serija, kao jedna od retkih koja podržava snimanje reklama privlači velike marketinške kompanije, a od nove Uredbe o podsticajima za produkciju audiovizuelnih dela očekuje se da podstakne još veći razvoj te industrije i poveća konkuretnost Srbije kao lokacije za snimanje.
  • Wolf 359

    19.02.2018 08:11
    Srbija - zemlja jeftinih prilika...
  • Lala

    18.02.2018 21:36
    A poljoprivrednicima?
    Lepo je to i krasno da se privlače strani investitori za snimanje filmova, ali mogli bi te investicije da se daju malim domaćim poljoprivrednicima koji svakodnevno investiraju i krv i znoj. Njima se vraća tako da imaju da se prehrane i kupuju garderobu kod kineza.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna