Info
20.02.2018.
18:32 > 13:13
Srđan Gojković Gile, frontmen Električnog orgazma, pred koncert 24. februara u SKC Fabrika na kom će sa sastavom Magic Bush izvesti pesme koje publika nije mogla često da čuje na nastupima, u intervjuu za 021.rs govori o rokenrolu nekad i sad, buntu, povezanosti sa Novim Sadom, ali i o tome ko igra rokenrol, ako ne igra Jugoslavija.
  • Obrad Škrbić

    25.02.2018 03:52
    Rokenrol
    Kakav fenomenalan, antologijski koncert noćas u SKC NS.. Rokenrol u svom autentičnom izdanju.
  • Zlatni papagaj

    21.02.2018 12:49
    Kako bubanj kaze
    Srdjan Gojkovic Gile i Elektricni Orgazam su napravili dvocifren broj antologijskih pesama, to sto samoproklamovani g-din "Analiticar" tu cinjenicu nije prepoznao govori da mu je "analiza" u najmanju ruku povrsna, amaterska, jednostavno teski promasaj, sto je verovatno posledica frustracije "wanna be" sindroma...
  • Utopija

    20.02.2018 22:34
    Znaci "Rock And Roll iz kruga dvojke" nije valjao pa je zbog toga dosla lavina turbo folka, hmm zanimljivo glediste..
  • Kapetan Esid

    20.02.2018 21:24
    Volim Električni orgazam i ići ću i na ovaj koncert. Novinar pita za promenu gradova. A šta se to nije promenilo i šta ostaje isto? Promenio se svaki grad, svako selo, ne samo Novi Sad i Beograd. A najviše ljudi, jer više nisu mladi, pa žal za mladim danima pretvaraju u okrivljavanje nekog drugog. Kapitalizam smo tražili, a nismo znali kako će on roditi kod nas. Sad vidimo i nismo baš zadovoljni. I nije kriv niko sa strane.
  • Analiticar

    20.02.2018 20:08
    Analiza
    Gledao je Gile koncerte u Londonu 1979, onda jos nije ziveo kao muzicar, to su sebi mogla da priuste samo deca veoma bogatih roditelja, mi iz zlatnog srednjeg staleza ako smo mogli da dobacimo do kampa u Makarskoj gde smo se svercovali i gde su bili besplatno koncerti. Ruku na srce imaju interesantne pesme samo sa jednog albuma Distorzija i to eksploatisu 30 leta. Gile i njemu slicni imali su od samog starta medijsku paznju, , bili su na televiziji a onda je bilo samo 3 kanala od prvog albuma, da li su to iskoristili, pa koliko su bili talentovani jesu iskoristili. Steta sto gomila talentovanijih muzicara od Gileta nije dobacila do televeizije u to doba jer su bili iz unutrasnjosti. to se zove Rock And Roll iz kruga dvojke, koji da je valjao nastavio bi se, ne bi posle njih dosao talas odnosno lavina turbo folka. Nista narocito uradio u muzici nise Gile , znas ti to i sam, uz duzno postovanje za sav tvoj trud

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna