Autor: Tanjug

Info
04.06.2018.
20:37 > 21:54
Ukoliko po planu otvori svoje prodavnice od jeseni nemački maloprodajni lanac Lidl bi naredne godine mogao da ima učešće na tržištu Srbije od pet do sedam odsto, procenila je Komisija za zaštitu konkurencije, nakon što je uradila detaljnu analizu tržišta maloprodaje u Srbiji.
  • @kiki

    05.06.2018 08:55
    Idi jos jednom proveri. Ima izbora, a odnos cene i kvaliteta, tj. vrednost koju dobijas za svoj novac je jako dobra. Uvek napunim gepek u lidlu u Segedinu. Samo se brinem da cene (pa i izbor) nece biti iste i da cemo i dalje ici u Segedin.
  • kimi

    05.06.2018 01:22
    Interesantan text ali mi je jos interestantnije da niko ne spominje plate u ovom sektoru privatnika ... msm ono koga briga za to jel? ... bitno je da bude "konkurencije" koja se izmedju sebe dogovri oko uslova tako da im svima bude dobro , drzava eto vidimo brine o neformalno zaposlenima zbog svog dela kolaca. aka PDV. a zaposlene,njihove plate i uslove rade .. ko ga jebe...
  • Lidl

    05.06.2018 00:25
    Dajte cene za sirotinju
    A ipak ce biti Lidl u NS? Kas su ga jos najavljivali... skoro kao i Zezeljev most Koliki udeo? Ako cene budu dostupne ovom sirotom namucenom narodu i penzionerima kojima su oteli penzije, imace udeo.

    Mom ocu su, kroz to neisplacivanje cele penzije, do sada oteli 6.15 penzija.
  • kiki

    04.06.2018 23:54
    lidl je dno dna po asortimanu i nece nikome biti konkurencija. Jedanput sam otisao u Lidl u Hrvatskoj i nikada vise. Npr. jedna vrsta mineralne vode, asortiman kafe nikakav, kao i mleka i mlecnih proizvoda .... osecao sam se kao da sam usao u neku SSSR veliku samoposlugu.
  • milicica

    04.06.2018 23:42
    sta ce nama analize, komisije
    Kad svi oni i Idea, Roda, Merkator nude da izvine komisija prihvatljive cene samo koji dinar ili desetak dinara jeftinije vecinu roba a voce i povrce uvelo, meso crno i staro, preskup krompir a nikakav, Univerexport cene vece od drugih i do 10 posto. N esto bolji je Tempo po cenama i kvalitetu a najbolje cene ima Metro ali bas svi imaju uzasno visoke cene i po nekoliko puta skuplje ne sve ali neke u odnosu na zapad a pogotovo njihove plate a sumnjivog su i kvaliteta.
  • sAT

    04.06.2018 23:40
    Lidl je već godinu dana u Srbiji-Novom Sadu....
    Objekat sija, Lidl možda plaća struju....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna