Info
26.09.2011.
09:25 > 18:58
Zgrada novosadskog suda danas je ispražnjena, a sva suđenja prekinuta su zbog dojave da je postavljena bomba.
  • Kapri Bikovic

    26.09.2011 12:45
    proverena varijanta
    lažna dojava o postavljenoj bombi u tačno određeno vreme, garantuje odlaganje ročišta i tako par puta i usled zastarevanja slučaja nađete se na slobodi. Pa kome to nije jasno?, možda bi trebalo uraditi uporednu analizu po danima kada je došlo do lažnih dojava pa bi se dobilo rešenje ko to odlaže ročišta do zastarevanja.
  • Miodrag Milošević

    26.09.2011 11:51
    Providno
    a čiji se to predmeti odugovlače? Što to ne istražite? Čija krivična dela treba da dožive zastaru???
  • Cardash Prowler

    26.09.2011 10:03
    U četvrtak sam izbačen iz stana mojih roditelja,u stan nemam pristup,a nikakav dokument tom prilikom nisam dobio,osim komadića papira na koji je sudski izvršitelj (polupismeno) napisao svoje ime i broj predmeta,i rekao da u ponedeljak dođem u sud i potražim ga da mi uruči dokumenta (No Comment,sve je vrlo sumnjivo,i podseća na mafijaški način delovanja,tj otimačine od nezaštićenih građana). Došao sam do zgrade suda sa strane Spensa,i tamo su me zaustavili pripadnici policije u pancirima,i rekoše "nije bezbedno ne možete tamo"...
    Ko zna koliko ljudi je na sličan,ili isti način izbačeno iz svojih stanova,iz ko zna kakvih fiktivnih razloga-izgovora,bez ikakvih dokumenata o prinudnom iseljenju,pa sam potpuno siguran,da je tu dojavu o bombi počinio neki sugrađanin (moj neznani sapatnik) u stanju revoltiranosti nepravdom,koja je povezana sa institucijom sistema koja treba da štiti pravdu i građane,koja je,na žalost postala svoja suprotnost...
  • Marko NS

    26.09.2011 09:18
    Opet neki šaljivdžija? Jedva čekam da ga uhapse!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna