Info
04.09.2012.
13:32
Isplata polovine novčane naknade nezaposlenim osobama počeće sutra, saopštila je Nacionalna služba za zapošljavanje.
  • daliborka

    06.11.2012 11:09
    ovo je strasno
    ljudi dali neko zna kad ce materijalno ,danas je vec 6 novembar a niko nista neprica strasno iz meseca u mesec kasno nikad nije tacno.
  • snezana i sedam patuljaka

    05.11.2012 15:38
    ko smo mi, nezaposleni patuljci
    Sta sa nama ,,malim,, srednjih godina ,na trzistu nerada a vek proveli radeci.Zasto socijala ne kasni,penzije sta ce mo mi da jedemo pitali se iko u ovoj zamlji ,,cudesa,,Tri puta SRAMOTA tako se krstimo sa tri prsta a i za to necemo imati snage.Podelite tu crkavicu i ne zezajte nas,vi znate da nemamo.
  • danijela

    08.10.2012 11:48
    pozdrav
    nazalost nasa opstina nije obavestila gradjane za tu novcanu pomoc za nezaposljene.kome da se obratimo u vezi toga
  • lidija

    10.09.2012 09:24
    jadni nezaposleni
    Evo nam narode Nikolica,kako je dosao na vlast sve nam kasni ne samo isplata za nezaposlene nego i porodiljsko cak 15 dana.Sramota
  • SNEZANA

    06.09.2012 11:41
    TUGA
    Ostala sam bez posla u prosveti jer ne govorim madjarski jezik.Istina je da govorim engleski, italijanski i spanski ali koga to interesuje.Umesto mene rade dve kursistknjije tj madjarice sa zavrsenim kursevima engleskog jezika.Poslednjih par meseci sam zivela od novcane nadohnaae tj od 13, 500 dinara mesecno a juce sam dobila pola od toga. .i dusa me boli. ja sam glasala za promene ali ne ovakve.
  • Bla Bla

    05.09.2012 18:46
    @CRVENKAPA
    Ja bez primanja PREŽIVLJAVAM već skoro dve godine. Ni na koga se ne žalim zato što sam sposoban da se snađem u svakoj situaciji a da nikome nisam na teret. Barem sam definitivno za razliku od vas srećan. :)
  • CRVENKAPA

    05.09.2012 11:36
    "DRŽAVNOM SLUŽBENIKU" i "BLA-BLA"
    Poštovani "državni službeniče", koji to u stvari niste, molim da me sada podučite kako da se obratim PR službama i kojim, naime, lepo sam napisala dok ne vidim ne verujem, a mi danas umesto mesečne, dobili polumesečnu naknadu za nezaposlene. Ja, slušajući lepo Vaš savet, pozovem call centar NSZ i dobijem informaciju da nemaju pojma zbog čega nam je isplaćeno samo polovina od julske naknade za nezaposlene, da su zvali svoje nadležne, koji im ne daju nikakve informacije...a Vama "Bla...bla", ako možete da živite od 7.000,oo dinara mesečno, mislim da Vam "jezik" uopšte nije ni potreban.
  • Bla Bla

    05.09.2012 08:42
    @CRVENKAPA
    I ovaj jedan jezik vam je previše. ;)
  • CRVENKAPA

    05.09.2012 05:35
    "DRŽAVNOM SLUŽBENIKU"
    Ne, dragi moj "državni službeniče" niste uspeli da me isprovocirate niti da "zagrmim"....i slažem se Vama da se pitanja kao moja postavljaju PR službama nadležnih organa...samo mi molim Vas, pomozite, pa mi ako znate javite mail PR službe Ministarstva za ekonomiju, NSZ e ct.....Uprave za trezor pri Ministarstvu i sl. I verujte mi, nisam uopšte raspoložena za "odapinjanje otrovnih strela" posebno na na sajtu radia 021, ..naprotiv, veoma, veoma sam tužna...imam 55.godina, želim da radim, poslodavci kada čuju za moje godine "ubiše" se da me zaposle, a veoma sam stručna u radu na kompjuteru, govorim još dva jezika (i pišem), volim timski rad... i uglavnom ne "grmim", jedino kada nemam ni dinara u novčaniku...
  • Nisam državni službenik

    04.09.2012 17:58
    @ Crvenkapa
    Internet je zgodno sredstvo za odapinjanje strela. Sad sam ti pomogao da zagrmiš na pravom mestu, jer sam te u pravo vreme isprovocirao i na pravom mestu, uz adekvatnu vest. Ništa lično, ali podržavam borbu protiv nemarne države i zato se javih kao "službenik".
    Gde god da sam radio, svakome je bilo zabranjeno da se bez ovlašćenja obraća javnosti. Zato postoje PR službe, zhvaljujem i na minusevima...;)
  • CRVENKAPA

    04.09.2012 16:33
    DRŽAVNOM SLUŽBENIKU LIČNO OD CRVENKAPE
    Ako ste stvarno državni službenik, onda znam da platu dobijate na vreme, ne baš "malu", kao što je pomoć za nezaposlene, ali mi nije jasno što Vama smeta što ja spamujem po različitim vestima, a pored toga uopšte ne skrećem sa teme, a da li ću je sutra dobiti i to skoro na vreme....grešite, dok ne vidim ne verujem!!!! Najmanje ste Vi "državni službeniče" merodavni da mi kažete da li je na "vreme"...a spamujem u skoro svim sredstvima informisanja samo iz raloga što ne mogu tamo gde su svi moji komentari bili i upućeni....ne daju da se komentariše!!! Baš šteta...zar ne "državni službeniče"?
  • Državni službenik

    04.09.2012 15:48
    Ako neko poznaje CRVENKAPU
    Molim Vas javite dotičnoj "komentatorki" da ne spamuje po različitim vestima na ovom sajtu i skreće temu, i da će dobiti svoju naknadu, u skladu sa sadašnjim trenutkom, skoro na vreme.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna